add

19 srpnja 2009

Hotel za pse

U vrijeme godišnjih odmora pojavljuje se i potreba o razmišljanju da li će mo putovati sa psom na godišnji odmor ili bez psa.

Ukoliko putujemo sa psom potrebno je dodatna priprema i provjera koji hoteli ili druga vrsta smještaja prima pse te pravila koja vrijede za pse ako putujemo u drugu državu.

Svakako prvo se moramo spremiti za put ako putujemo automobilom ponijeti dovoljnu količinu vode, hrane, porcije za vodu i hranu, brnjicu i povodnik i najdražu igračku. Tijekom putovanja izbjegavati putovanje po velikim vrućinama. Moramo osigurati dovoljan broj zaustavljanja kako bi pas popio vode i obavio nuždu.

Kod smještaja u hotelprošetati sa psom u okolici hotela, u hotelu voditi psa na povodniku a također bi bilo poželjno ne ostavljati psa samog u hotelskoj sobi.

Druga mogućnost ukoliko ne vodite psa sa sobom na godišnji odmor su hoteli za pse. Prije nego što se odlučite i odaberete hotel za pse obiđite više hotela provjerite uvjete smještaja i popričajte sa vlasnikom te se nakon toga odlučite.

Prije konačne odluke raspitajte se i kod prijatelja o njihovim iskustvima i preporukama oko hotela za pse.

Nema komentara:

300 x 250