add

22 listopada 2010

Knjige o dresuri pasa



Tajne treninga pasa

Današnja moderna tehnologija omogućuje nam kupovinu e knjiga u elektronskom obliku koja se može kupiti na netu i odmah skinuti na računalo. Knjigu čitamo na pametnim telefonima i  tabletima.

Tajne treninga pasa je po mom skromnom mišljenju najbolja knjiga koju možemo kupiti na netu.

Ova stvarno dobra knjiga može zadovoljiti svakog vlasnika psa a vjerujem da i treneri koji se duže vremena bave mogu puno toga naučiti o tome kako provesti kvalitetan trening. Kad se sve to uzme u obzir cijena je više nego prihvatljiva.

Puno savjeta i trikova za dresuru pasa od početnika i objašnjenja kako odabrati psa, do naprednih korisnika i savjeta o poslušnosti, kako trenirati psa sjedi, lezi. Knjiga nam daje savjete o trninigi  kada imamo problema u ponašanju psa i kako ih riješiti. neki od primjera agresija, grižnja, kopanje, obavljanje nužde. Nastavak knjige nudi savjete oko brige i održavanja psa, zdravstvene zaštite do informacija o pasminama pasa.




Ono što drugi sajtovi ne nude a ovdje možete dobiti kroz ovaj program su i individualne konzultacije na Vaš zahtjev ako imate za to potrebe kao i mogućnost povrata novca u roku od 60 dana ako niste zadovoljni.

Pored ovoga uz knjigu će te dobiti i 30 minuta video materijala o obuci pasa.
Više



Za sve one koji su zainteresirani možete se jednostavno prijaviti za besplatni šestodnevni mini online tečaj









YES! I want to claim my free instant access to the Secrets to Dog Training 6 Day Dog Behavior and Training course ($27 value).


















Your Name:  Secrets to Dog Training Free 6 Day Course
Your email Address:


(This is a private and fully protected mailing list. You can unsubscribe at any time).





Secrets to Dog Training
Pored ovoga možete pogledati i neke druge njihove knjige za pse i njihove prijatelje mačke te o ribama.

Više o Secrets to Dog Training

Preuzmite besplatnu knjigu od 26 stranica od istog autora odnosno the Kingdom of Pets dog training network, koju možete preuzeti na ovom linku 5 Dog Training Myths

1 komentar:

Anonimno kaže...

Odlično

300 x 250